Netflixin virhe M7703-1003

Jos saat tietokoneella virhekoodin M7703-1003, johon usein liittyy seuraava viesti:

Pahoittelut, jotain meni pieleen...
Odottamaton virhe
Tapahtui odottamaton virhe. Lataa sivu uudestaan ja yritä uudelleen.

se tarkoittaa yleensä sitä, että jokin selaimesi komponentti pitää päivittää tai että jokin tietoturva-asetus tai ohjelmisto estää sen toiminnan. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Ohjeet Windowsille
Ohjeet Macille

Poista Google Chrome ‑selaimen selaushistoria

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmastaValikko Muokkaa ja hallitse Google Chrome -selainta (Menu).

2. Klikkaa Asetukset (Settings) > Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security) > Poista selaustiedot (Clear browsing data).

3. Klikkaa Lisäasetukset (Advanced).

4. Valitse Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

5. Poista valinta kaikista muista paitsi seuraavista: Evästeet ja tallennetut sivustotiedot (Cookies and other site data).

6. Klikkaa Poista tiedot (Clear data).

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Luo uusi selaimen käyttäjäprofiili

Selaimen käyttäjäprofiilisi tiedoissa voi olla jokin ongelma. Korjaa ongelma seuraavien ohjeiden avulla. (Huomaa: vaihe poistaa selaimeen tallennetut kirjanmerkit ja salasanat. Suosittelemme, että varmuuskopioit tiedot ennen kuin jatkat.)

1. Poistu Google Chromesta – voit tulostaa halutessasi seuraavat vaiheet.

2. Avaa valintaikkuna painamalla Windows + R.

3. Kirjoita seuraava rivi ja klikkaa Ok:

• Windows XP: %USERPROFILE%/Local Settings/Application Data/Google/Chrome/User Data

• Windows Vista, Windows 7, Windows 8 tai Windows 10: %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data

4. Etsi avautuvasta hakemistoikkunasta Default (Oletus) -kansio ja anna sille uusi nimi: ”Backup default” (Varmuuskopioinnin oletuskansio).

5. Avaa Google Chrome ja kokeile Netflixiä uudestaan. Uusi oletuskansio (Default) luodaan automaattisesti, kun alat käyttää selainta.

Poista Google Chrome ‑selaimen selaushistoria

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmastaValikko Muokkaa ja hallitse Google Chrome -selainta (Menu).

2. Klikkaa Asetukset (Settings) > Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security) > Poista selaustiedot (Clear browsing data).

3. Klikkaa Lisäasetukset (Advanced).

4. Valitse Aikaväli-valikosta (Time range) Kaikki (All time).

5. Poista valinta kaikista muista paitsi seuraavista: Evästeet ja tallennetut sivustotiedot (Cookies and other site data).

6. Klikkaa Poista tiedot (Clear data).

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Luo uusi selaimen käyttäjäprofiili

Selaimen käyttäjäprofiilisi tiedoissa voi olla jokin ongelma. Korjaa ongelma seuraavien ohjeiden avulla. (Huomaa: vaihe poistaa selaimeen tallennetut kirjanmerkit ja salasanat. Suosittelemme, että varmuuskopioit tiedot ennen kuin jatkat.)

1. Poistu Google Chromesta – voit tulostaa halutessasi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa näytön yläosan Mac-valikkoriviltä Siirry (Go).

3. Valitse Siirry kansioon (Go to Folder).

4. Syötä seuraava tekstikenttään, ja paina Siirry (Go):

• ~/Library/Application Support/Google/Chrome/

5. Etsi avautuvasta hakemistoikkunasta Default (Oletus) -kansio ja anna sille uusi nimi: ”Backup default” (Varmuuskopioinnin oletuskansio).

6. Avaa Google Chrome ja kokeile Netflixiä uudestaan. Uusi oletuskansio (Default) luodaan automaattisesti, kun alat käyttää selainta.