Netflixin virhe D7361-1253-C00D36B4

Pyynnössäsi on ongelma.

Tämä virhe tarkoittaa yleensä, että ääniasetuksia koskeva ongelma esti Netflixiä toimimasta tai että tietokoneen järjestelmä pitää päivittää, jotta Netflix toimii.

Päivitä Windows-versiosi

Hae alla olevista linkeistä ohjeet Windows-versiosi päivitysten tarkistamiseen ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Tietokoneet, joissa on Windows XP tai Vista, eivät voi päivittää Netflixin tukemaan versioon. Suosittelemme käyttämään tietokonetta, johon on asennettu Windows 10 tai uudempi versio.

Poista äänilaajennukset käytöstä

1. Klikkaa Windows-tietokoneen Käynnistä-valikosta (Start) Asetukset (Settings) rataskuvake (asetukset).

2. Valitse Järjestelmä (System).

3. Valitse vasemmasta reunasta Ääni (Sound).

4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Äänet-ohjauspaneelia (Sound Control Panel).

5. Äänet-ikkuna avautuu. Klikkaa siinä vihreällä valintamerkillä merkittyä laitetta.

6. Klikkaa Ominaisuudet (Properties).

7. Klikkaa Lisätoiminnot-välilehteä (Enhancements).

8. Varmista, että Ota kaikki lisätoiminnot pois käytöstä (Disable all enhancements) on kytketty päälle.

• Jos Lisätoiminnot-välilehteä (Enhancements) ei ole näkyvissä tai jos Ota kaikki lisätoiminnot pois käytöstä (Disable all enhancements) on jo kytketty päälle, jatka seuraavaan vaiheeseen.