Netflix ilmoittaa: Salasanan pituuden on oltava 6–60 merkkiä

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Salasanan pituuden on oltava 6–60 merkkiä, eikä siinä saa olla aaltoviivaa (~).

Se viittaa yleensä siihen, että salasanasi ei noudata Netflixin salasanoja koskevia ehtoja. Jos salasanasi on ehtojen mukainen, mutta saat silti virheilmoituksen, yritä ratkaista ongelma seuraavien vianmääritysohjeiden avulla.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa
Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.