Netflix ilmoittaa: ”Salasanan pituuden on oltava 4-60 merkkiä”.

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Salasanan pituuden on oltava 4-60 merkkiä, eikä siinä saa olla aaltoviivaa (~),

Se viittaa yleensä siihen, että salasanasi ei noudata Netflixin salasanoja koskevia ehtoja. Jos salasanasi on ehtojen mukainen, mutta saat silti virheilmoituksen, yritä ratkaista ongelma seuraavien vianmääritysohjeiden avulla.

Tarkista virustentorjuntaohjelma

• Poista virustentorjuntaohjelma käytöstä ja päivitä salasanasi uudelleen.
  • Jos pystyt päivittämään salasanasi virustentorjuntaohjelmiston käytöstä poistamisen jälkeen, se saattaa tarkoittaa, että ohjelmisto on vanhentunut tai estää tahattomasti Netflixiä lähettämästä päivittämiäsi tietoja. Pyydä apua ongelman ratkaisuun virustentorjuntaohjelmiston valmistajalta.