Netflixin virhe D7361-1254-C00D5212

Pyynnössäsi on ongelma.

Tämä virhe tarkoittaa yleensä, että tietokoneen järjestelmä pitää päivittää, jotta Netflix toimii.

Korjaa ongelma näin:

Päivitä Windows-versiosi

Hae alla olevista linkeistä ohjeet Windows-versiosi päivitysten tarkistamiseen ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Tietokoneet, joissa on Windows XP tai Vista, eivät voi päivittää Netflixin tukemaan versioon. Suosittelemme käyttämään tietokonetta, johon on asennettu Windows 10 tai uudempi versio.