Netflixin virhe O7701-1003

Jos saat virhekoodin O7701-1003 tietokoneella, se viittaa yleensä siihen, että jokin selainasetus pitää muuttaa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Päivitä WidevineCdm-lisäosa
  1. Kirjoita Operan osoitekenttään opera://components ja paina sitten Enter.

2. Etsi Widevine Content Decryption Module ja valitse Tarkista päivitykset (Check for update).

3. Kun tilana on Komponentti päivitetty (Component updated), kokeile Netflixiä uudelleen.