Ladattu nimikkeeni ilmoittaa, että se on ”Vanhentunut”.

Kun olet ladannut nimikkeen laitteeseesi, sinulla on rajallisesti aikaa katsoa se ennen kuin lataus vanhenee. Tämä aika riippuu yksittäisistä lisensseistä ja voi vaihdella eri nimikkeissä. Laitteessa olevissa nimikkeissä, jotka ovat vanhentumassa alle 7 päivän kuluessa, jäljellä oleva aika näkyy Netflix-sovelluksen Lataukset‑sivulla.

Jotkin nimikkeet vanhenevat 48 tunnin kuluessa siitä, kun ensimmäisen kerran painat toistopainiketta. Kun olet aloittanut tällaisen nimikkeen toiston, jäljellä oleva tuntimäärä näkyy Lataukset‑sivulla. Voit katsoa ladatun nimikkeen niin monta kertaa kuin haluat, kunnes se vanhenee.

Jos nimike on vanhentunut, se täytyy uusia. Jotkin nimikkeet voi uusia ainoastaan rajoitetun määrän kertoja. Jos nimike ei ole enää saatavilla Netflixissä, se vanhentuu palvelusta poistuessaan latausajankohdasta huolimatta.

Uusi ladattu nimike seuraavien omaa laitettasi koskevien ohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Varmista, että laite on yhteydessä internetiin.

2. Napauta Netflix-sovelluksen Lataukset-kuvaketta .

• Jos et löydä Lataukset-kuvaketta, napauta valikkokuvaketta ja valitse sen jälkeen Omat lataukset.

3. Napauta vanhentuneen nimikkeen vierestä -kuvaketta.

4. Uusi lataus valitsemalla Latauksen uusinta.

Studioiden rajoitusten vuoksi et välttämättä voi uusia kaikkia nimikkeitä. Jos et pysty uusimaan nimikettä, mutta haluat katsoa sen, sinun pitää katsoa se internet-yhteydellä striimaten.

iPhone, iPad tai iPod touch

Tarkista Apple iPadin, iPhonen tai iPod touchin päivämäärä ja aika

Jos laitteesi päivämäärä ja kellonaika poikkeavat merkittävästi oikeasta päivämäärästä ja ajasta, se aiheuttaa ongelmia videon toistamisessa.

1. Napauta aloitusnäytön Asetukset (Settings) -kuvaketta.

2. Napauta Yleiset (General).

3. Napauta Päivämäärä ja aika (Date & Time).

• Jos päivämäärä ja aika eivät ole oikeat, muuta niitä napauttamalla päivämäärää tai aikaa. Vaihtoehtoisesti voit myös napauttaa Aseta automaattisesti ‑kentän (Set Automatically) asentoon Päällä (On).

Lataa nimike uudelleen

1. Varmista, että laite on yhteydessä internetiin.

2. Napauta Netflix-sovelluksen Lataukset-kuvaketta .

• Jos et löydä Lataukset-kuvaketta, napauta valikkokuvaketta ja valitse sen jälkeen Omat lataukset.

3. Valitse ruudun oikeasta yläkulmasta Muokkaa.

4. Poista nimike laitteesta napauttamalla punaista X-kuvaketta.

5. Etsi nimike uudelleen.

6. Napauta nimikkeen kuvaussivulta latauskuvaketta .

• TV-sarjoissa kuvake näkyy kunkin saatavilla olevan jakson vieressä.

7. Kun nimike on kokonaan latautunut, pääset katsomaan sitä jälleen sovelluksen Lataukset-kohdasta.

Studioiden rajoitusten vuoksi et välttämättä voi uusia kaikkia nimikkeitä. Jos et pysty uusimaan nimikettä, mutta haluat katsoa sen, sinun pitää katsoa se internet-yhteydellä striimaten.

Windows 10 -sovellus

1. Varmista, että laite on yhteydessä internetiin.

2. Valitse Netflix-sovelluksessa valikkokuvake .

3. Valitse Omat lataukset.

4. Napauta vanhentuneen nimikkeen vierestä -kuvaketta.

5. Uusi lataus valitsemalla Latauksen uusinta.

Studioiden rajoitusten vuoksi et välttämättä voi uusia kaikkia nimikkeitä. Jos et pysty uusimaan nimikettä, mutta haluat katsoa sen, sinun pitää katsoa se internet-yhteydellä striimaten.