Ladattu nimike ilmoittaa, että se on ”Vanhentunut”.

Kun olet ladannut nimikkeen laitteeseesi, sinulla on rajallisesti aikaa katsoa se ennen kuin lataus vanhenee. Tämä aika riippuu yksittäisistä lisensseistä ja voi vaihdella eri nimikkeissä. Laitteessa olevissa nimikkeissä, jotka ovat vanhentumassa alle 7 päivän kuluessa, jäljellä oleva aika näkyy Netflix-sovelluksen Lataukset‑sivulla.

Jotkin nimikkeet vanhenevat 48 tunnin kuluessa siitä, kun ensimmäisen kerran painat toistopainiketta. Kun olet aloittanut tällaisen nimikkeen toiston, jäljellä oleva tuntimäärä näkyy Lataukset‑sivulla. Voit katsoa ladatun nimikkeen niin monta kertaa kuin haluat, kunnes se vanhenee.

Jos nimike on vanhentunut, se täytyy uusia. Jotkin nimikkeet voi uusia ainoastaan rajoitetun määrän kertoja. Jos nimike ei ole enää saatavilla Netflixissä, se vanhentuu palvelusta poistuessaan latausajankohdasta huolimatta.

Uusi ladattu nimike seuraavien omaa laitettasi koskevien ohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Lataa nimike uudelleen
  1. Napauta Lataukset .

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa .

3. Merkitse sen sarjan tai elokuvan valintaruutu, jonka haluat poistaa.

4. Napauta Poista .

5. Lataa sarja tai elokuva uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch

Tarkista päivämäärän ja ajan asetus

1. Napauta aloitusnäytön Asetukset-kuvaketta (Settings).

2. Napauta Yleiset (General).

3. Napauta Päivä ja aika (Date & Time).

• Jos päivämäärä ja aika eivät ole oikeat, muuta niitä napauttamalla päivämäärää tai aikaa. Vaihtoehtoisesti voit myös napauttaa Aseta automaattisesti -kentän (Set Automatically) päälle (On).

Lataa nimike uudelleen

1. Varmista, että laite on yhteydessä internetiin.

2. Napauta Netflix-sovelluksesta Lataukset .

• Jos latauskuvaketta ei ole näkyvissä, napauta Valikko ja sen jälkeen Omat lataukset.

3. Valitse ruudun oikeasta yläkulmasta Muokkaa.

4. Poista nimike laitteesta napauttamalla punaista X-kuvaketta.

5. Etsi nimike uudelleen.

6. Napauta nimikkeen kuvaussivulta latauskuvaketta .

• TV-sarjoissa kuvake näkyy kunkin saatavilla olevan jakson vieressä.

7. Kun nimike on kokonaan latautunut, pääset katsomaan sitä jälleen sovelluksen Lataukset-kohdasta.

Studioiden rajoitusten vuoksi et välttämättä voi uusia kaikkia nimikkeitä. Jos et pysty uusimaan nimikettä, mutta haluat katsoa sen, sinun pitää katsoa se internet-yhteydellä striimaten.

Windows 10 -sovellus

1. Varmista, että laite on yhteydessä internetiin.

2. Napauta Netflix-sovelluksesta Valikko .

3. Valitse Omat lataukset.

4. Napauta vanhentuneen nimikkeen vierestä Ilmoitus .

5. Napauta Latauksen uusinta .

Kaikki nimikkeet eivät ole uusittavissa. Jos et pysty uusimaan TV-sarjaa tai elokuvaa, mutta haluat katsoa sen, sinun pitää striimata se internet-yhteydellä.