Ladattu nimike ilmoittaa, että se on ”Vanhentunut”.

Laitteeseesi ladatut sarjat ja elokuvat vanhenevat tietyn ajan kuluttua. Voit katsoa ladatun nimikkeen niin monta kertaa kuin haluat, kunnes se vanhenee. Ladatun nimikkeen jäljellä oleva aika näkyy Netflix-sovelluksen Lataukset‑sivulla.

Jos laitteellesi ladattu nimike on vanhentunut, uusi se näiden ohjeiden avulla.

Sellaisia TV-sarjoja ja elokuvia, jotka eivät ole enää saatavilla Netflixissä, ei voi ladata uudelleen eikä niiden latausta voi uusia.

Android-puhelin tai -tabletti

Lataa nimike uudelleen
  1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta Lataukset ja napauta sitten sarjaa tai elokuvaa.

4. Napauta ladattavan sisällön vieressä olevaa Latauksen tila -kuvaketta .

5. Napauta Poista lataus .

6. Palaa sarjaan tai elokuvaan ja lataa se uudelleen.

iPhone tai iPad

Tarkista päivämäärän ja ajan asetus

1. Napauta aloitusnäytön Asetukset-kuvaketta (Settings).

2. Napauta Yleiset (General).

3. Napauta Päivä ja aika (Date & Time).

• Jos päivämäärä ja aika eivät ole oikeat, muuta niitä napauttamalla päivämäärää tai aikaa. Vaihtoehtoisesti voit myös napauttaa Aseta automaattisesti -kentän (Set Automatically) päälle (On).

Lataa nimike uudelleen

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix profiilipainike.

3. Napauta Lataukset .

4. Napauta sarjan tai elokuvan vieressä Latauksen tila -kuvaketta latauksen tila -kuvake.

5. Napauta Poista lataus poista lataus.

6. Yritä ladata sarja tai elokuva uudelleen.

Windowsin Netflix-sovellus

1. Varmista, että laite on yhteydessä internetiin.

2. Napauta Netflix-sovelluksesta Valikko .

3. Valitse Omat lataukset.

4. Napauta vanhentuneen latauksen vierestä hälytyskuvaketta .

5. Napauta Latauksen uusinta .

Huomautus:
Joidenkin TV-sarjojen ja elokuvien latauksien ja latauksien uusimisen määrää on rajoitettu studioiden ja käyttöoikeuksien sopimuksissa. Jos saat virheen, jossa sanotaan, ettet voi ladata tiettyä TV-sarjaa tai elokuvaa uudelleen, katso se laitteesi ollessa yhteydessä internetiin.