Netflixin virhe NQL.22007

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla virhekoodin NQL.22007, johon usein liittyy jokin seuraavista viesteistä:

Vuotuinen latausraja saavutettu
Jotkin TV-sarjat ja elokuvat voi ladata vain rajoitetun määrän kertoja vuodessa. (NQL.22007)
Latausrajoitus
Olet saavuttanut tämän videon vuotuisen latausrajan. (NQL.22007)

Se tarkoittaa, että olet ladannut tietyn TV-sarjan tai elokuvan sallitun enimmäismäärän kertoja.

Jotkin TV-sarjat ja elokuvat voi ladata yhdellä käyttäjätilillä vain rajoitetun määrän kertoja vuodessa. Jos haluat katsoa kyseisen TV-sarjan tai elokuvan vuoden sisällä, sinun tulee muodostaa internet-yhteys ja katsoa se striimaamalla. Muussa tapauksessa valitse toinen TV-sarja tai elokuva ladattavaksi.