Netflix ilmoittaa: Tämän kohteen toistossa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen. (-11839)

Jos näet Apple TV:ssä tämän virheilmoituksen:

Tämän kohteen toistossa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen. (-11839)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Ratkaise ongelma seuraavien vianmääritysohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Poista Netflix

1. Korosta Apple TV:n aloitusnäytöllä Netflix-sovellus.

2. Paina kaukosäätimen kosketuslevyä tai klikkauspainiketta keskeltä, kunnes Netflix-sovellus alkaa väristä.

3. Poista sovellus painamalla Toista/Pysäytä-painiketta (Play/Pause).

4. Vahvista valitsemalla Poista (Delete).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan

1. Avaa App Store Apple TV:n aloitusnäytöltä.

2. Etsi sovellus hakemalla hakusanalla ”Netflix” ja valitse sitten Asenna (Install).