Netflixin virhe M7111-1331

Tämä virhekoodi selaimessa voi johtua seuraavista syistä:

• Ongelma selaimen asetuksissa esti Netflixiä toistamasta nimikettä.

• Nykyinen Netflix-sopimuksesi ei tue katselua verkkoselaimella.

Ratkaise ongelma valitsemalla saamasi virheilmoitus ja noudattamalla ohjeita.

Tämä nimike ei ole saatavilla suoratoistettavaksi.

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, että selaimen asetus esti Netflixiä toistamasta nimikettä.

Käytätkö Netflixiä kirjanmerkin kautta?

Jos käytät Netflixiä kirjanmerkistä, kokeile sen sijaan kirjoittaa selaimen osoiteriville www.netflix.com. Jos ongelma ratkesi, päivitä kirjanmerkin osoitteeksi www.netflix.com, jotta vältät saman ongelman tulevaisuudessa.

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Jos käytät Chromea, voit ottaa tarpeettomat laajennukset pois käytöstä.

1. Kirjoita osoitekenttäänchrome://extensions.

2. Poista käytöstä laajennukset, jotka ovat käytössä.

Huomautus:
    Chrome-sovelluksissa (Chrome Apps) lueteltuja laajennuksia ei tarvitse poistaa käytöstä.
  3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelman, kokeile ottaa laajennukset käyttöön yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä niistä estää Netflixiä toimimasta kunnolla.

Valitettavasti tiliäsi ei voi käyttää tällä laitteella.

Tämä virheilmoitus tarkoittaa, että nykyinen Netflix-sopimuksesi sallii katselun vain puhelimella tai tabletilla.

Jos haluat katsoa Netflixiä verkkoselaimella, sinun täytyy valita toisenlainen Netflix-sopimus.