Kuvailutulkkauksen käyttäminen latauksissa

Jos haluat katsoa ladattuja TV-sarjoja ja elokuvia kuvailutulkkauksen kanssa, noudata laitteesi ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset (Settings) laitteen aloitusnäytöstä.

2. Valitse Käyttöapu (Accessibility).

• Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on iOS 12 tai vanhempi, valitse Yleiset (General) > Käyttöapu (Accessibility).

3. Valitse Kuvailutulkkaus.

4. Aseta kytkin Päällä-asentoon (On).

5. Palaa Netflix-sovellukseen.

6. Kun katsot ladattua nimikettä, napauta laitteen valikosta Ääni ja tekstitys -vaihtoehtoa.

7. Varmista, että valitsemasi ääniasetus sisältää vaihtoehdon Kuvailutulkkaus.

8. Palaa katsomaan sarjaa tai elokuvaa kuvailutulkattuna.

Android-puhelimet ja -tabletit

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Kun katsot ladattua nimikettä, napauta laitteen valikosta Ääni ja tekstitys -vaihtoehtoa.

3. Varmista, että valitsemasi ääniasetus sisältää vaihtoehdon Kuvailutulkkaus.

4. Palaa katsomaan sarjaa tai elokuvaa kuvailutulkattuna.

Huomautus:
Jos sinulla on ladattu TV-sarja tai elokuva, jonka haluat katsoa kuvailutulkattuna, sinun on poistettava kyseinen nimike ja ladattava se uudestaan tämän asetuksen muuttamisen jälkeen.