Netflixin virhe F7399-1260

Jos saat tietokoneella virhekoodin F7399-1260, se viittaa tavallisesti selaimen laajennus- tai lisäosaan, joka estää Netflixiä toimimasta kunnolla. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Poista laajennukset (Extensions) käytöstä Firefoxissa
  1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta kohtaa Valikko (Menu). menu-painike.

2. Klikkaa Lisäosat ja teemat (Add-ons and themes) ja klikkaa sitten Laajennukset (Extensions).

3. Klikkaa kohdan Käytössä (Enabled) alla olevien laajennuksien vieressä olevaa painiketta kytkeäksesi ne pois käytöstä.

4. Sulje Firefox ja avaa se uudelleen. Kokeile sitten taas Netflixiä.