Netflix ilmoittaa: Yhdistäminen Netflixiin ei onnistu.

Jos saat virheilmoituksen:

Yhdistäminen Netflixiin ei onnistu

Se tarkoittaa, että laitteesi pitää päivittää. Ratkaise ongelma näiden ohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Kirjaudu ulos ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.

iPhone, iPad tai iPod touch

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko lisää-kuvake.

4. Napauta Kirjaudu ulos uloskirjautumiskuvake ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.