Minulla on ongelma LG TV:n näytön värien kanssa.

Jos värit eivät näy oikein LG TV:n Dolby Visionissa, se tarkoittaa yleensä sitä, että Dolby Vision -näyttösi on Vivid-tilassa. Ratkaise ongelma vaihtamalla näyttösi tilaksi joko Elokuva, pimeä (Movie Dark) hämärässä katseluympäristössä tai Elokuva, kirkas (Movie Bright) valoisammissa huoneissa.

Tämä asetus löytyy yleensä televisiosi Kuvatila-asetuksista (Picture Mode). Jos et ole varma, miten tätä asetusta muutetaan, pyydä apua LG:ltä.