Netflix ilmoittaa: ”Pahoittelemme, emme saa yhteyttä Netflix-palveluun. (-114)”

Saatat saada virhekoodin -114 ja seuraavan ilmoituksen:

Pahoittelemme, emme saa yhteyttä Netflix-palveluun. Yritä käynnistää Netflix-sovellus uudelleen (-114).

Tämä virhe johtuu siitä, että laitteeseen tallennetut tiedot estävät Netflixiä toistamasta ohjelmaa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Televisio tai suoratoistolaite

Käynnistä laite uudelleen
  1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos käytössäsi on Android TV -laite/-digiboksi tai televisioosi yhdistetty Android-laite, noudata alla olevia ohjeita.

Android TV -laite/-digiboksi

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Näillä ohjeilla kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.
  1. Siirry Asetukset-sovellukseen (Settings).

2. Valitse Sovellukset (Apps) > Katso kaikki sovellukset (See all apps) > Netflix.

3. Valitse Poista tiedot (Clear Data).

4. Valitse OK.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Näillä ohjeilla kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.
  1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja valitse se.

3. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Valitse Asenna (Install) ja odota, kunnes se on valmis.

5. Valitse Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Fire TV/Stick

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Netflixin asennuksen poistaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta (Home). koti-painike

2. Etsi Netflix-sovellus ja paina Asetukset (Options). asetukset-painike

3. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Vahvista valitsemalla uudelleen Poista asennus (Uninstall).

Netflixin uudelleen asentaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Valitse Lataa (Download) ja valitse sitten Avaa (Open).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Digiboksi