Netflixin virhe M7121-1331

Jos saat tietokoneella virhekoodin M7121-1331, se tarkoittaa yleensä ongelmaa selaimessa. Ratkaise ongelma seuraavien vianmääritysohjeiden avulla.

Varmista, että selaimesi versio on tuettu

Varmista, että selaimesi versio on tuettu, tarkistamalla Netflixin järjestelmävaatimukset.

Jos selaimesi versiota ei tueta, päivitä selaimesi uusimpaan versioon tai käytä selainta, joka tukee HTML5:tä.

Jos sinulla on tuettu selaimen versio, noudata seuraavia vianmääritysohjeita.

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Jos käytät Chromea, voit ottaa tarpeettomat laajennukset pois käytöstä.

1. Kirjoita osoitekenttäänchrome://extensions.

2. Poista käytöstä laajennukset, jotka ovat käytössä.

Huomautus:
    Chrome-sovelluksissa (Chrome Apps) lueteltuja laajennuksia ei tarvitse poistaa käytöstä.
  3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelman, kokeile ottaa laajennukset käyttöön yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä niistä estää Netflixiä toimimasta kunnolla.

Asenna Google Chrome uudestaan

1. Seuraa Googlen ohjeita poistaaksesi Chromen tietokoneeltasi.

2. Jos käytät toista selainta, seuraa tämän artikkelin ohjeita asentaaksesi Google Chromen uusimman version.