Netflixin virhe 40102

Valitulla laitteella toistaminen epäonnistui. Yritä myöhemmin uudelleen. (40102)

Tämä virhe johtuu siitä, että verkkosi esti laitettasi yhdistämästä Netflixiin.

Korjaa ongelma näin:

Tarkista Chromecastin Wi-Fi-verkko

1. Avaa iPhonen tai iPadin Google Home -sovellus. Jos sinulla ei ole sovellusta, voit hankkia sen App Storesta.

2. Napauta vasemmasta alakulmasta Koti-kuvaketta (Home) ja vieritä sivua alas, kunnes löydät Chromecastin.

• Jos Chromecastia ei löydy tai se on offline-tilassa, varmista, että se on kytketty verkkovirtaan ja yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon iPhonesi tai iPadisi kanssa. Googlen ohjeessa kerrotaan, miten yhdistät Chromecastin oikeaan verkkoon.

• Jos Chromecast on Päällä (On), se on oikeassa verkossa.

3. Avaa Netflix ja yritä uudelleen.

Yhdistä uudelleen verkkoosi

1. Valitse iOS:n aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Valitse Wi-Fi.

3. Valitse nykyinen verkkosi.

4. Valitse Unohda tämä verkko (Forget This Network).

5. Valitse Unohda (Forget).

6. Kun verkkoyhteys katkeaa, yhdistä uudelleen haluamaasi verkkoon.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa kytke laitteesta virta pois ja irrota kaikki kotiverkon laitteet yhtä aikaa verkkovirrasta 30 sekunniksi. Kytke ne sitten takaisin verkkovirtaan yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tarkista, onko VPN-yhteys päällä

Jos käytät VPN-yhteyttä, kokeile sulkea se.

Jos et ole varma, onko VPN päällä, noudata alla olevia ohjeita.

Huomautus:
Osa viruksentorjuntaohjelmista sisältää VPN:n, joka voi olla päällä. Saat lisätietoja tai apua ottamalla yhteyttä virustorjuntaohjelmiston valmistajaan.
  1. Avaa verkkoselain tietokoneella tai mobiililaitteella ollessasi samassa verkossa kuin laite, jolla ongelma ilmenee.

2. Siirry osoitteeseen fast.com. Netflix aloittaa yhteystestin.

3. Kun testi on valmis, klikkaa Näytä lisää tietoja (Show More Info).

4. Katso kohdan Ohjelma (Client) vierestä maa.

5. Jos maa ei täsmää sijaintisi kanssa, se tarkoittaa, että laitteesi tai verkkosi käyttää VPN-yhteyttä. Laita se pois päältä ja kokeile Netflixiä uudestaan. Jos tarvitset apua VPN-yhteyden sulkemisessa, ota yhteyttä VPN-palveluntarjoajaasi.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa VPN-yhteyden sulkemisessa, sillä jokaisen VPN-sovelluksen ja -palvelun toimintaohjeet ovat erilaiset.

Jos VPN-yhteyden sulkeminen ei toiminut tai jos fast.com-sivun ilmoittama sijainti täsmää sijaintiisi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.