Netflix ilmoittaa: Yhteyttä Netflix-palveluun ei saatu. (-115)

Jos saat tämän virheilmoituksen:

Netflixiin ei valitettavasti saatu yhteyttä. Käynnistä Netflix-sovellus uudelleen. (-115)

Se tarkoittaa yleensä, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien ohjeiden avulla.

Amazon Fire TV/Stick

Käynnistä laite uudelleen
  1. Paina Amazon Fire TV:n kaukosäätimen Koti-näppäintä (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Oma Fire TV (My Fire TV).

• Jos Oma Fire TV (My Fire TV) ei ole näkyvissä, valitse Järjestelmä (System) tai Laite (Device).

4. Valitse Käynnistä uudelleen (Restart).