Netflixin virhe tvq-pb-101 (3.1.2)

Tämä virhe johtuu siitä, että verkkosi esti laitettasi yhdistämästä Netflixiin.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Amazon Fire TV/Stick

Käynnistä laite uudelleen

1. Paina Amazon Fire TV:n kaukosäätimen Koti-näppäintä (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Oma Fire TV (My Fire TV).

• Jos Oma Fire TV (My Fire TV) ei ole näkyvissä, valitse Järjestelmä (System) tai Laite (Device).

4. Valitse Käynnistä uudelleen (Restart).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Blu-ray-soitin

Käynnistä laite uudelleen
  1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

PlayStation 4

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Ongelma saattaa johtua laitteesi käyttämän toimialueen nimijärjestelmän (Domain Name System, DNS) palvelimesta. Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua DNS-ongelman korjaamiseen.

Kysy internet-palveluntarjoajaltasi seuraavat asiat:

• Varmista, että laitteesi voi muodostaa yhteyden seuraaviin Netflix-osoitteisiin:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tarkista modeemisi tai reitittimesi, laitteesi tai internet-palveluntarjoajasi DNS-palvelimien DNS-ongelmat.

• Kokeile käyttää toista DNS-palvelinta tarkistaaksesi, korjaako se ongelman.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, suosittelemme kokeilemaan Netflixiä uudelleen, jotta voit olla varma, että ongelma on korjaantunut.

Roku

Käynnistä Netflix-sovellus uudelleen.

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Etsi valikkorivi.

3. Valitse Lopeta Netflix.

4. Käynnistä Netflix uudelleen ja yritä uudestaan.