Netflixin virhe OF.NA.6

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla virhekoodin OF.NA.6, johon usein liittyy jokin seuraavista viesteistä:

Lataamisen turvallisuusvaatimukset
Tarvitset toisen laitteen tv-sarjojen ja elokuvien lataamiseen. (OF.NA.6)
Tämä laite ei täytä lataustoiminnon turvallisuusvaatimuksia. (OF.NA.6)

Se tarkoittaa, ettei lataustoimintoa tueta laitteessasi. Android OS ‑käyttöjärjestelmää käyttäviä laitteita on hyvin monenlaisia, eivätkä kaikki Android-laitteet pysty käyttämään lataustoimintoa. Jos haluat ladata TV-sarjoja ja elokuvia Netflixistä, sinun on käytettävä toista laitetta. Katso lisätietoja latauksia käsittelevästä artikkelista.