Netflix ilmoittaa: "Liian monta kirjautumisyritystä. (Too many login attempts) (-56)”

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa ilmoituksen:

"Liian monta kirjautumisyritystä. Yritä myöhemmin uudelleen. (Too many login attempts. Please try later.) (-56)"

Se viittaa yleensä ongelmaan sisäänkirjautumisprosessissa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Kirjaudu sisään toisella laitteella.

Jotta voimme määrittää ongelmasi, sinun on kirjauduttava sisään Netflixiin toisella laitteella.

• Jos saat muun virheilmoituksen, kun kirjaudut sisään toisella laitteella, jatka vianetsintää tekemällä ohjekeskukseen haku kyseisellä virheilmoituksella.

• Jos näytöllä ei ole muuta virheilmoitusta, voit jatkaa striimausta kyseisellä laitteella tai jatkaa vianmääritystä alla olevien ohjeiden mukaan.

Yritä myöhemmin uudelleen

Ellei sinulla ole pääsyä tai et halua striimata toisella laitteella, odota jonkin aikaa ja yritä kirjautua sisään myöhemmin.