Netflixin virhe NQL.23000

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla virhekoodin NQL.23000, johon usein liittyy jokin seuraavista viesteistä:

Latauksia liian monella laitteella
Kokeile latausten poistamista tästä laitteesta. (NQL.23000)
"Olet tehnyt latauksia liian moneen laitteeseen. Poista lataukset toisesta laitteesta tai katso sopimusvaihtoehdot osoitteesta netflix.com/changeplan. (NQL.23000)

Se tarkoittaa, että olet ladannut TV-sarjoja ja elokuvia niin monelle laitteelle kuin sopimuksesi sallii. Näin voit ladata uudelle laitteelle: