Netflixin virhe H403

Jos saat Windows 10 -tietokoneella virhekoodin H403, johon toisinaan liittyy seuraava viesti:

Valitettavasti Netflixin kanssa kommunikoinnissa tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin tietokoneessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Kirjaudu sisään toisella laitteella.

Jotta voimme määrittää ongelmasi, sinun on kirjauduttava sisään Netflixiin toisella laitteella, joka on samassa verkossa kuin tietokoneesi.

Huomautus:
Jos olet jo kirjautunut sisään toisella laitteella, sinun on kirjauduttava ulos Netflixistä ja sitten takaisin sisään.
  • Jos saat virhekoodin tai virheilmoituksen kirjautuessasi sisään, tehdessäsi muutoksia tiliisi tai katselun aikana, se tarkoittaa, ettei Netflix-tilisi yhdisty palveluun. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos näytöllä ei ole virhekoodia tai virheilmoitusta, jatka vianmääritystä alla olevien ohjeiden mukaan.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

Poista Netflix-sovelluksen asennus

Huomautus:
Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki nimikkeet, jotka olet ladannut laitteeseen.
  1. Kirjoita Käynnistä-valikossa (Start) Netflix.

2. Kosketa tai klikkaa hiiren kakkospainikkeella Netflix-sovellusta ja pidä se painettuna.

3. Näkyviin tulee ponnahdusvalikko. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Valitse Poista asennus (Uninstall) uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse Käynnistä (Start) -valikosta Kauppa (Store).

2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Haku (Search).

3. Kirjoita hakukenttään Netflix ja paina Enter.

4. Valitse hakutuloksista Netflix.

5. Valitse Asenna (Install).

• Jos sinua kehotetaan kirjautumaan sisään, kirjaudu sisään Microsoft-tiedoillasi.

6. Kun asennus on valmis, käynnistä sovellus ja kokeile Netflixiä uudelleen.