Netflixin virhe S7381-1204

Jos saat Mac-tietokoneella virhekoodin S7381-1204, johon toisinaan liittyy seuraava virheilmoitus:

Hups, jokin meni pieleen...
Odottamaton virhe
Tapahtui odottamaton virhe. Lataa sivu uudestaan ja yritä uudelleen.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin tietokoneessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Sammuta tietokoneesi
  1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.