Netflixin virhe 3-5003

Jos saat Apple TV:llä virhekoodin 3-5003, johon toisinaan liittyy seuraava virheilmoitus:

Tämän kohteen toistossa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen nimike. Katso lisätietoja osoitteesta www.netflix.com/support.
Nimike ei ole saatavilla alueellasi. Valitse jokin toinen nimike.

TV-ohjelma tai elokuva, jota yrität katsoa, ei ole enää saatavilla. Valitse jokin toinen nimike jatkaaksesi Netflixin katselua.

Lisätietoja sisällön vanhentumisesta saat artikkelista Miksi TV-ohjelmat ja elokuvat poistuvat Netflixistä? Onko sinulla ehdotuksia sarjoista tai elokuvista, jotka pitäisi lisätä Netflixiin? Voit pyytää sarjaa tai elokuvaa verkkosivustollamme.