Netflix ilmoittaa: Valitettavasti yhteyttä Netflix-palveluun ei saatu. (-2)

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Valitettavasti yhteyttä Netflix-palveluun ei saatu. Yritä myöhemmin uudelleen. Jos ongelma jatkuu, katso ohjeet Netflixin verkkosivustolta (-2).

Se yleensä viittaa verkkoyhteysongelmaan, joka estää laitettasi yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.

Android TV

Jos saat tämän virheen televisioon kuuluvassa Android-suoratoistomediasoittimessa tai Android-älytelevisiossa, varmista, että olet asentanut Netflix-sovelluksen Google Play -kaupasta.

Jos et näe Netflix-sovellusta Google Play -kaupassa, laitteesi ei ole yhteensopiva Netflixin kanssa ja sinun on käytettävä striimaamiseen toista laitetta.