Netflix ilmoittaa: ”Meillä on tekninen ongelma. Korjaamme sitä parhaillaan.”

Jos Netflix.com-osoitteeseen kirjautuminen epäonnistuu ja saat ilmoituksen:

Meillä on tekninen ongelma. Korjaamme sitä parhaillaan. Yritä hetken kuluttua uudelleen.

Se viittaa yleensä ongelmaan sisäänkirjautumisprosessissa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Vahvista sähköposti ja salasana

Varmista, että olet antanut oikean sähköpostin ja salasanan, ennen kuin yrität kirjautua uudelleen. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Yritä myöhemmin uudelleen

Jos sisäänkirjautuminen ei onnistu vieläkään, odota ja yritä myöhemmin uudelleen.