Netflixin virhe H3-U7135-1103-403

Jos saat Windows 10 ‑tietokoneella virhekoodin H3-U7135-1103-403, johon toisinaan liittyy seuraava viesti:

Valitettavasti Netflixin kanssa kommunikoinnissa tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Se yleensä viittaa yhteysongelmaan, joka estää laitettasi yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Kirjaudu sisään toisella laitteella.

Jotta voimme määrittää ongelmasi, sinun on kirjauduttava sisään Netflixiin toisella laitteella käyttäen samaa verkkoa, jota tietokoneesi käyttää.

Huomautus:
Jos olet jo kirjautunut sisään toisella laitteella, sinun on ensin kirjauduttava ulos Netflixistä ja sitten takaisin sisään.
  • Jos saat virheilmoituksen kirjautuessasi sisään laitteeseen tai yrittäessäsi katsella laitteella Netflixiä, emme pysty yhdistämään tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta mutta et voi toistaa sisältöä laitteella, ota yhteyttä asiakaspalveluun.