Netflixin käyttäminen CJ Hellovisionin digiboksilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä CJ Hellovision ‑digiboksilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää joillakin CJ Hellovision -digibokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Laitesarja Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
Viewing (CJHV_kr101) Etelä-Korea 4K Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Red (GX-CJ680CL) Etelä-Korea 4K Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää CJ Hellovision ‑digiboksin Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Viewing (CJHV_kr101)

Yhdistä sovellusluettelosta

1. Valitse aloitusnäytöstä Sovellukset ja pelit (Apps & Games)
  2. Etsi Netflix-sovellus ja paina OK.
  3. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä kaukosäätimestä

1. Paina kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä kanavalta 900

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 900.
  2. Käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
  3. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Red (GX-CJ680CL)

Yhdistä kanavalta 678

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 678.
  2. Käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
  3. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä valikosta

1. Paina kaukosäätimen Hello TV Menu -näppäintä.
  2. Etsi Netflix-sovellus ja paina OK-painiketta.
  3. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Poistu ja kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Poistu kirjautumatta ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Lopeta.
  5. Valitse OK.

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Joillakin CJ Hellovision ‑digibokseilla voi katsella Netflixiä Ultra HD ‑tarkkuudella. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa. Katso seuraavasta lisätietoja.
  • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.
  • Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s. Katso seuraavasta lisätietoja.
  • Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella seuraavilla CJ Hellovision ‑laitemalleilla:

• Viewing (CJHV-kr101)
  • Red (GX-CJ680CL)