Netflixin virhe 1017

Jos saat Android-puhelimella tai ‑tabletilla virhekoodin 1017, se viittaa yleensä siihen, että käytät Netflix-sovelluksen vanhentunutta versiota. Lataa kaikki saatavilla olevat Androidin ja Netflix-sovelluksen päivitykset. Mikäli kaikki päivitykset on jo asennettu ja ongelma silti jatkuu, noudata seuraavia vianmääritysohjeita.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.