Netflix-feil F7121-1331

Hvis du får feilkode F7121-1331 på en datamaskin, ofte fulgt av følgende melding:

Oida, det gikk visst galt ...
Uventet feil
Det oppstod en uventet feil. Oppdater siden, og prøv på nytt.

Dette skyldes vanligvis at informasjon som er lagret i nettleseren må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Last ned nyeste versjon av Firefox

1. Gå til Mozillas offisielle nettsted og velg Last ned Firefox.

2. Når du har lastet ned Firefox, kan du prøve å gå til Netflix igjen.

Bruk en annen nettleser eller enhet

Hvis du vil fortsette å se på Netflix, åpner du en annen nettleser eller bruker en annen Netflix-støttet enhet.