Netflix-feil 3-5006

Hvis du får feilkode 3-5006, ofte fulgt av følgende melding:

Det oppstod et problem under avspilling av dette elementet. Prøv igjen senere, eller velg et annet element. Gå til www.netflix.com/support for å få mer informasjon.
Netflix-kontoen din er i bruk på for mange enheter. Stopp avspillingen på andre enheter for å fortsette. Besøk netflix.com/help for mer informasjon.

Netflix-kontoen din har nådd grensen for aktiv strømming. Det er to vanlige årsaker til dette:

Kontoen brukes av for mange personer

Hvis du har delt Netflix-kontoen din med venner eller familie, kan det hende at de bruker Netflix mens du prøver å se på noe. Antall kontobrukere som kan strømme samtidig, avhenger av Netflix-abonnementet ditt. Du kan se grensen for kontoen din, samt andre abonnementsalternativer, på siden Endre abonnement (Change Plan).

Løsning: Kontroller at ingen andre bruker kontoen din før du prøver å strømme igjen.

Hvis du ikke er sikker på hvilken annen enhet som strømmet, kan du sjekke den nylige strømmehistorikken. (Hvis kontoen din har flere profiler, må du sørge for at du sjekker strømmehistorikken for hver profil). Hvis du ser noe du ikke kjenner igjen, kan du følge fremgangsmåten i Noen bruker Netflix-kontoen min uten min tillatelse.

Avspilling ble plutselig avbrutt

Netflix registrerer at avspillingen har sluttet når du er ferdig med en serie eller en film, eller når du trykker på Stopp (Stop) på Netflix-spilleren. Hvis avspillingen avbrytes av et tilkoblingsproblem eller et problem med strømtilførselen, får Netflix kanskje ikke melding om at avspillingen er stoppet. I slike tilfeller får du en ekstra Netflix-strømming hvis du prøver å spille av en film eller TV-serie igjen, som teller med i strømmegrensen din.

Løsning: Feilmeldingen blir borte av seg selv, men det kan ta opptil 2 timer.