Netflix-feil 3.1

Vi har problemer med å koble til Netflix. Prøv på nytt senere eller prøv en annen nettverkstilkobling. (3.1)

Denne feilen betyr at et problem med nettverkstilkoblingen eller en innstilling på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt forhindrer at Netflix spiller av.

Følg disse trinnene for å løse problemet.

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Slik rapporterer du problemer med en tittel for å få mer informasjon.

Sjekk internettilkoblingen din

Du kan teste enhetens tilkobling ved å prøve en annen app som kobles til Internett. Enkelte enheter har en nettverkstest tilgjengelig i innstillingene.

Hvis andre apper ikke fungerer eller du får en nettverksfeil, betyr det vanligvis at enheten ikke er tilkoblet.

Merk:
Fordi trinnene for å koble til Internett eller feilsøke et nettverksproblem ofte er unike for hver enhet, kan ikke Netflix kundeservice hjelpe med trinnene for enheten din.

For å få trinnene for tilkobling til enheten din:

• Se instruksjonene eller brukerveiledningen som fulgte med enheten.

• Ta kontakt med produsenten av enheten for å få hjelp til å koble til Internett.

Hvis enheten er tilkoblet og du fortsatt har problemer, går du til de neste trinnene.

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Sjekk innstillingene for dato og klokkeslett

Hvis dato- eller klokkeslettinnstillingene ikke samsvarer med gjeldende klokkeslett og posisjon, kan det føre til at Netflix slutter å fungere.

1. Åpne Android-innstillingene.

2. Finn Dato og klokkeslett (Date & time).

3. Sørg for at den er satt til Automatisk eller Bruk nettverkets eget klokkeslett / egen tidssone.