Slik rapporterer du problemer med en tittel

Hvis du legger merke til et problem med kvaliteten, lyden, bildet eller undertekstene til en serie eller film, kan du rapportere det direkte til Netflix. Selv om ikke alle problemer kan løses med en gang, inneholder rapportene viktig informasjon som innholdsteamene våre kan bruke for å jobbe med å løse problemet.

Du kan rapportere følgende problemer med en tittel:

• mellomlagring

• problemer med undertekster eller teksting, deriblant kvalitet og tilgjengelighet

• problemer med lyd eller tale, deriblant kvalitet og tilgjengelighet

• problemer med bildekvalitet eller bildeformat

• volumnivåer

• episoder eller sesonger som spilles av i feil rekkefølge

• problemer med aldersgrenser eller klassifisering

• upassende/uheldig innhold

• tittelen eller beskrivelsen er feil eller inneholder feil

• tittelens bilde er feil, villedende eller inneholder en spoiler

Hvis du har problemer med alle titlene du spiller av, kan du gå til Bildeproblemer med Netflix eller Problemer med lyden til en serie eller film.

Slik rapporterer du problemer

Du kan rapportere et problem for en tittel mens du ser den på Netflix i en nettleser eller på Konto-siden på Netflix-nettstedet.

Rapportere mens du ser på Netflix i en nettleser

1. Klikk på flagget øverst på skjermen.

2. Velg det du har problemer med:

• Mellomlagring og innlasting (Bildet er uskarpt, videoen mellomlagrer eller lastes ikke inn.)

• Undertekster og teksting (Det virker ikke som om undertekstene eller tekstingen fungerer som den skal.)

• Lyd og bilde (Det er vanskelig å se og høre videoen.)

• Et annet problem (det er noe annet feil med serien eller filmen.)

3. Legg til flere detaljer, hvis det er nødvendig. Hvis problemet ditt ikke er et alternativ, kan du skrive det inn i kommentarfeltet.

4. Velg Send for å rapportere problemet.

Rapporter fra Strømmeaktivitet

1. Gå til Konto-siden til Netflix i en nettleser.

2. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

• For enkelte kontoer, velg Profiler, og velg deretter en profil.

3. Velg Strømmehistorikk.

4. Finn tittelen du har problemer med.

5. Velg Rapporter et problem ved siden av tittelen eller episoden med problemet.

6. Velg blant følgende:

• Uriktige opplysninger om film eller TV-episode (feil tittel eller sammendrag, episode i feil rekkefølge)

• Problemer med video (uklart bilde, utelatte sekvenser, bildet ser unormalt ut)

• Problemer med lyd (vanskelig å høre, usynkronisert med video, mangler på enkelte steder)

• Problemer med undertekster og teksting (mangler, vanskelig å lese, ikke synkronisert med lyd, feilstavelser eller dårlig oversettelse)

7. Skriv inn flere detaljer om problemet, hvis det er nødvendig.

8. Velg Rapporter problem.