Bildeproblemer med Netflix

Hvis du har bilde- eller visningsproblemer uansett hvilken serie eller film du prøver å se på på Netflix, kan problemet vanligvis løses med noen enkle trinn. Velg problem under for å komme i gang.

Merk:
Hvis bildeproblemet kun gjelder én serie eller film, kan du rapportere problemet direkte til Netflix .

Bildet er uskarpt, av dårlig kvalitet eller har synlige piksler

Hvis du opplever dårlig eller lav bildekvalitet på Netflix, kan det løses på forskjellige måter. Følg trinnene våre for å få den beste videokvaliteten på enheten din.

Bildet er svart eller hvitt

Hvis du får en svart, tom eller hvit skjerm når du prøver å se på eller åpne Netflix, betyr det vanligvis at det er et problem med enheten eller kabelen som kobler enheten til TV-en din.

Bruk lenkene nedenfor for å løse problemet.

Bildet er forvrengt, feil eller hakker eller hopper

Hvis bildet på Netflix er forvrengt, i feil størrelse eller hakker eller hopper under avspilling, betyr det vanligvis at det er et problem med innstillingene på TV-en eller strømmeenheten din.

Bruk lenkene nedenfor for å løse problemet.

Feil farger eller toner på bildet

Hvis bildet på Netflix har feil farge eller tone når du prøver å se på Netflix, betyr det vanligvis at det er et problem med innstillingene på enheten eller kabelen som kobler enheten til TV-en din.

Bruk lenkene nedenfor for å løse problemet.

Hvis du har problemer med bildefargen eller -tonen som ikke er nevnt over, kan du kontakte oss for å få mer hjelp.

Andre bildeproblemer

For andre bildeproblemer bruker du lenkene nedenfor for å få trinn som kan å løse problemet.

Hvis du har andre bildeproblemer som ikke er nevnt på denne siden, kan du kontakte oss for å få mer hjelp.