Netflix viser meldingen "Netflix har oppdaget en feil"

Hvis du ser en av følgende feilmeldinger:

Netflix har oppdaget en feil. Vi forsøker å fastslå hva problemet er.
Netflix har oppdaget en feil. Prøver på nytt om [X] sekunder.

Dette skyldes vanligvis at et tilkoblingsproblem forhindrer enheten i å få tilgang til Netflix. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Sjekk om nettverket kan spille av Netflix

Offentlige nettverk:

For Wi-Fi på steder som kaféer, hoteller eller skoler kan du spørre om videotjenester som Netflix er blokkert.

Private nettverk:

Sjekk om tilkoblingen din er tregere enn våre anbefalte hastigheter og ta kontakt med internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.

Tilkoblinger som mobile tilgangspunkter, mobildata eller satellittnettverk kan være for trege til å bruke Netflix.

PlayStation 3

Sjekk om nettverket kan spille av Netflix

Offentlige nettverk:

For Wi-Fi på steder som kaféer, hoteller eller skoler kan du spørre om videotjenester som Netflix er blokkert.

Private nettverk:

Sjekk om tilkoblingen din er tregere enn våre anbefalte hastigheter og ta kontakt med internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.

Tilkoblinger som mobile tilgangspunkter, mobildata eller satellittnettverk kan være for trege til å bruke Netflix.

PlayStation 4

Sjekk om nettverket kan spille av Netflix

Offentlige nettverk:

For Wi-Fi på steder som kaféer, hoteller eller skoler kan du spørre om videotjenester som Netflix er blokkert.

Private nettverk:

Sjekk om tilkoblingen din er tregere enn våre anbefalte hastigheter og ta kontakt med internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.

Tilkoblinger som mobile tilgangspunkter, mobildata eller satellittnettverk kan være for trege til å bruke Netflix.

Smart-TV

Sjekk internettilkoblingen din

Du kan teste enhetens tilkobling ved å prøve en annen app som kobles til Internett. Enkelte enheter har en nettverkstest tilgjengelig i innstillingene.

Hvis andre apper ikke fungerer eller du får en nettverksfeil, betyr det vanligvis at enheten ikke er tilkoblet.

Merk:
Fordi trinnene for å koble til Internett eller feilsøke et nettverksproblem ofte er unike for hver enhet, kan ikke Netflix kundeservice hjelpe med trinnene for enheten din.

For å få trinnene for tilkobling til enheten din:

• Se instruksjonene eller brukerveiledningen som fulgte med enheten.

• Ta kontakt med produsenten av enheten for å få hjelp til å koble til Internett.

Hvis enheten er tilkoblet og du fortsatt har problemer, går du til de neste trinnene.

Sjekk tilkoblingshastigheten din

Følg trinnene nedenfor for å sjekke tilkoblingshastigheten din med Netflix-appen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Kontroller nettverket.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.
  3. Netflix-appen vil verifisere at du kan koble deg til Internett og nå Netflix. Den vil også sjekke tilkoblingshastigheten din.

4. Når testen er utført, kontrollerer du at hastigheten din oppfyller Netflix' anbefalinger for Internett-hastighet.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av eller koble fra strømmen til smart-TV-en din.

2. Koble modemet (og den trådløse ruteren hvis dette er en separat enhet) fra strømuttaket i 30 sekunder.

3. Koble til modemet igjen og vent til ingen nye lamper blinker. Hvis ruteren er atskilt fra modemet, koble den til, og vent til ingen nye lamper blinker.

4. Slå på smart-TV-en igjen og prøv Netflix på nytt.

Gjenopprett standard tilkoblingsinnstillinger

Hvis du har endret tilkoblingsinnstillingene til enheten din, må du endre dem tilbake til standard.

Disse innstillingene kan omfatte:

• Egendefinerte modeminnstillinger.

• Virtuelle private nettverk (VPN) eller proxy-tjenesteinnstillinger.

• Egendefinerte DNS-innstillinger.

Hvis du trenger hjelp med å endre disse innstillingene, kan du ta kontakt med produsenten av enheten.

Når du har tilbakestilt disse innstillingene, kan du prøve Netflix på nytt.