Netflix-feil tvq-st-138

Hvis du får feilkode tvq-st-138, ofte fulgt av følgende melding:

Kunne ikke koble til Netflix. Prøv på nytt eller gå til: www.netflix.com/help

Dette skyldes vanligvis at et tilkoblingsproblem forhindrer enheten i å få tilgang til Netflix. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Blu-ray-spiller

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

PlayStation 4

Last inn Netflix-appen på nytt

1. På feilskjermbildet velger du Mer informasjon (More Details).

2. Velg Start Netflix på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Hva gjør jeg nå?

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.

PlayStation 5

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Hva gjør jeg nå?

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.

Roku

Last inn Netflix-appen på nytt

1. På feilskjermbildet velger du Mer informasjon (More Details).

2. Velg Start Netflix på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Hva gjør jeg nå?

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.

Smart-TV

Last inn Netflix-appen på nytt

1. På feilskjermbildet velger du Mer informasjon (More Details).

2. Velg Start Netflix på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.