Netflix viser meldingen "Netflix har støtt på et problem med kontoen din."

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Netflix har støtt på et problem med kontoen din. Logg på igjen.

Dette betyr vanligvis at det er lagret data på enheten som må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Hvis du nylig har fått en e-post fra Netflix der det står at vi har tilbakestilt passordet ditt, kan du følge disse trinnene for å få tilgang til kontoen din igjen.

Hvis du ikke nylig har mottatt en e-post fra Netflix, kan du fortsette feilsøkingen under.

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).