Jeg mottok en "Tilbakestilling av passord kreves"-e-post

Hvis du har mottatt en Tilbakestilling av passord kreves-e-post fra Netflix, kan du gjøre følgende for å endre det og fortsette å se på Netflix.

1. Klikk eller trykk på angi et nytt passord-knappen i e-posten. Hvis du vil ha ekstra sikkerhet, kan du i stedet gå til Netflix.com, velge "logg inn" og så "Trenger du hjelp?"

2. Skriv inn et nytt passord som du ikke har brukt før. Du kan ikke bruke det gamle passordet, og du får en feilmelding hvis du prøver å oppdatere til det gamle passordet ditt.

Det nye passordet bør:

• unikt for Netflix og ikke i bruk for andre nettsteder eller apper

• Inneholder minst 8 tegn

• en kombinasjon av bokstaver, sifre, symboler og små og store bokstaver

• vanskelig å gjette, ikke "passord," "12345" eller personopplysninger (navn, fødselsdato, adresse)

Et passordprogram kan gjøre det lettere å holde orden på unike passord.

Du bør endre passordet ditt regelmessig. Oppdater det på Konto-siden, eller send deg selv en e-post eller tekstmelding for å tilbakestille passordet.

Hvis du ser meldingen Dette passordet er ikke sikkert eller er for vanlig når du tilbakestiller eller endrer passord, betyr det at passordet du har valgt, står på en liste over kompromitterte eller vanlige passord som vi ikke tillater av sikkerhetsårsaker. Du må velge et annet.

3. Velg Logg av alle enheter under tilbakestillingsprosessen.

Merk:
    Det kan ta opptil 1 time å fullstendig fjerne alle enheter som er logget på kontoen din. Du må logge inn på nytt med det nye passordet for alle enhetene du vil bruke.
  4. Hvis det gamle Netflix-passordet også har blitt brukt på andre nettsteder eller i andre apper, anbefales det at du lager nye unike passord for disse nettstedene eller appene.

Hvorfor endret Netflix passordet mitt?

Noen ganger tilbakestiller vi passord på grunn av:

• datainnbrudd hos andre selskaper

• nettfisking

• mistenkelig kontoaktivitet

• angrep med skadelig programvare

Hvis du vil finne flere måter å sikre kontoen din på, deriblant instruksjoner for å rapportere mistenkelige e-poster, kan du gå til Slik sikrer du kontoen din.