Tilgang til og oppdatering av informasjon tilknyttet kontoen din

Denne artikkelen viser deg hvordan du får tilgang til og oppdaterer informasjonen tilknyttet kontoen din.

Mye av informasjonen som lagres om medlemmene våre, ligger lett tilgjengelig når du logger inn på kontoen din i en nettleser og klikker på Konto. I nesten alle tilfeller kan informasjonen som medlemmene våre ser etter bli funnet på denne siden. Hvis du ikke finner den informasjonen du leter etter på denne måten, kan du ta kontakt med privacy@netflix.com.

Konto-siden gir deg tilgang til informasjon som:

• Kontoinformasjon – informasjon om kontoeier som du har gitt til Netflix, som e-postadresse og telefonnummer (tilgjengelig under Medlemskap og fakturering eller Sikkerhet), samt informasjon om abonnementsvalg (tilgjengelig under Abonnementsinformasjon eller Medlemskap).

• Varslingsinnstillinger – dine oppgitte preferanser for hvilken kommunikasjon du vil motta fra Netflix (tilgjengelig for hver profil under Varslingsinnstillinger.

• Innstillinger for personvern og personopplysninger – oppgitte preferanser når det gjelder:

• Digitalt identifisert markedsføring – dine oppgitte preferanser for kampanjekommunikasjon fra Netflix på tredjepartstjenester (tilgjengelig for hver profil under Innstillinger for personvern og personopplysninger).

• Adferdsbasert reklame – hvis du har et abonnement med reklame, viser de oppgitte preferansene om du vil ha reklame utvalgt basert på adferdsbasert informasjon (tilgjengelig for hver profil under Innstillinger for personvern og personopplysninger, med unntak av barneprofiler, som vi ikke bruker adferdsbasert reklame for).

• Betaling og faktureringsinformasjon – betalingsinformasjon som du har gitt til Netflix, og informasjon om belastningene vi har foretatt eller prøvd å foreta til betalingsmåten for abonnementet (tilgjengelig under Medlemskap og fakturering eller Medlemskap).

• Profiler – informasjonsdetaljer om alle profiler som er opprettet i medlemskontoen din hos Netflix, inkludert avspillingspreferanser (tilgjengelig for hver profil under Profil og foreldrekontroll eller Profiler).

• Innholdshistorikk – en oversikt over Strømmehistorikk og informasjon om samhandling med titler på Netflix, som filmer og serier du har vurdert (tilgjengelig for hver profil under Strømmehistorikk).

• Informasjon om tilgang og enheter – viser deg informasjon om påloggede enheter som har vært aktive på kontoen de siste 90 dagene.

Du kan redigere følgende personlige informasjon på Netflix-kontoen din via Konto-siden:

• e-postadresse

• betalingsmetode

• telefonnummer

Du kan også oppdatere passordet ditt, endre varslingsinnstillingene og skjule titler i strømmehistorikken din.

Du kan også ta kontakt med kundeservice for å få hjelp til å endre følgende informasjon:

• navn

• e-postadresse

• betalingsmetode

• passord

Hvis du tar kontakt med kundeservice, må du gjennom en verifiseringsprosess før representantene våre kan hjelpe deg med å foreta endringer i kontoen.

Se vår Hjelpeside for personvern og sikkerhet for informasjon om flere emner.