Administrer tilgang og enheter

Siden Administrer tilgang og enheter viser deg informasjon om påloggede enheter som nylig har vært aktive på kontoen. Du kan også bruke den til å logge ut av disse enhetene.

Det kan ta opptil 48 timer før enheter vises på denne siden, ikke alle enheter som er logget på kontoen vises, og det kan hende at fullstendig informasjon ikke vises for alle enheter. Siden viser for eksempel ikke enheter som ikke har vært aktive de siste 90 dagene, enheter som bare har blitt brukt til å spille Netflix Games eller enheter som bare ble brukt til å se på Tudum.

Vist informasjon

• Enhet: Enhetene som er logget inn for å bruke Netflix. Et Aktiv enhet-ikon viser hvilken enhet du ser på siden fra. Ikoner viser enhetstypen: TV, datamaskin, telefon, spillkonsoll osv.

• Profiler: Profilen med den siste strømmehistorikken på denne enheten. Vi viser ikke en profil hvis det ikke er nylig strømmehistorikk på enheten.

• Tidspunkt: Viser datoen og klokkeslettet til nylig aktivitet på denne enheten. Vi viser ikke dette hvis det ikke har vært nylig aktivitet på enheten.

Hvis du ser ukjente enheter på siden, kan du se Slik sikrer du kontoen din