Netflix-feil 5.7

Det oppsto et problem med avspilling av video. Prøv på nytt. (5.7)

Denne feilen oppstår når et problem med data som er lagret på enheten, hindrer Netflix i å spille av.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Samsung-telefon eller nettbrett

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Tilbakestill systeminnstillingene

Disse trinnene tilbakestiller bare endringene du har gjort for å tilpasse telefonen eller nettbrettet, som innstillingene for varsler, skjerm eller lyd. Personopplysninger, som nedlastede apper, bilder, musikk eller videoer, blir ikke slettet.
  1. Trykk på Innstillinger (Settings)> Generell styring (General Management) > Tilbakestill (Reset) > Tilbakestill innstillinger (Reset settings).

2. Trykk på tilbakestill innstillinger. Du kan bli bedt om å tegne enhetens skjermlåsmønster eller oppgi PIN-kode eller passord.

3. Tilbakestill innstillingene igjen for å bekrefte.

4. Prøv Netflix igjen etter at du har startet enheten på nytt.

Fremgangsmåten for å tilbakestille systeminnstillinger kan være annerledes for enheten din. Se bruksanvisningen som fulgte med enheten, eller ta kontakt med Samsungs kundestøtte.