Jeg har mottatt en e-post om en ny innlogging på kontoen min

Vi vil hjelpe deg med å sikre kontoen din, og sender deg alltid en e-post når det logges inn på Netflix-kontoen din fra en ny enhet. Posisjonen for innloggingen samsvarer ikke alltid nøyaktig med posisjonen din, fordi den er basert på IP-adressen til enheten du bruker, og tiden som vises er den lokale tiden til den nye innloggingen.

Hvis du ikke gjenkjenner denne innloggingen, anbefaler vi at du umiddelbart endrer passordet ditt. For å endre passordet ditt, kan du sende deg selv en e-post eller en tekstmelding (SMS) om tilbakestilling av passord.

Se Slik holder du kontoen din trygg for flere tips om å beskytte opplysningene dine.