Netflix sier "Denne enheten er ikke optimalisert for Netflix. (5001)"

Hvis du får feilmeldingen

"Denne enheten er ikke optimalisert for Netflix. (5001)"

Det betyr at enheten du bruker ikke er sertifisert av Netflix, og det kan oppstå problemer når du ser på. For den beste Netflix-opplevelsen, anbefaler vi at du bruker en annen enhet. Du kan også velge Ok for å lukke feilmeldingen og likevel forsøke å strømme på den aktive enheten, men Netflix kan ikke garantere at du vil oppleve video- eller lydkvalitet som forventet, eller at alle funksjoner er tilgjengelige og fungerer slik de skal.