Netflix viser meldingen "Denne enheten støttes ikke av appen".

Hvis du får følgende feilmelding på en Android-enhet:

Denne enheten støttes ikke av appen.

Det betyr vanligvis at en utdatert versjon av Netflix-appen er installert på enheten din. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Installer Netflix-appen på nytt
Disse trinnene fjerner alle serier og filmer som er lastet ned til enheten din, og du blir logget ut av Netflix-kontoen.

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, åpner du Netflix-siden i Play Store, trykker på Avinstaller og deretter på Installer.

Den følgende fremgangsmåten installerer også appen på nytt:

1. Åpne Play Butikk-appen og søk etter "Netflix".

2. Finn og trykk på Netflix-appen i listen.

3. Trykk på Avinstaller.

4. Trykk på Installer, og vent til installeringen er ferdig.

5. Trykk på Åpne, og prøv Netflix på nytt.