Netflix viser meldingen "Det har oppstått en feil med enheten. (501.-1019)"

Hvis du får følgende feilmelding på Android-mobil eller -nettbrett:

Det har oppstått en feil med enheten. Start enheten på nytt og prøv igjen (501.-1019)

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Hva gjør jeg nå?

Hvis du fortsatt opplever feil etter å ha utført trinnene over, må du sjekke feilmeldingen på Android-telefonen eller -nettbrettet:

• Hvis feilmeldingen er endret til "Netflix-appen må startes på nytt. Start den på nytt (502.-1019)", kan du bruke denne artikkelen til å løse problemet.

• Hvis feilmeldingen ikke er endret og fortsetter å være "Enheten feilet. Start enheten på nytt og prøv igjen (501.-1019)", ta kontakt med kundeservice.