Netflix sier: "Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. (12002)"

Hvis du får følgende feilmelding på Android-mobil eller -nettbrett:

Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. Prøv igjen senere. Hvis problemet vedvarer, gå til nettstedet til Netflix (12002).

Dette skyldes vanligvis en utdatert versjon av Android på enheten din. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Sjekke Android-versjon

Ditt nåværende abonnement støtter bare avspilling på Android-versjon 7 eller nyere.

Slik kontroller du Android-versjonen:

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Velg Om telefonen eller Om nettbrettet.

3. Se etter tallet under Android-versjon.

Merk:
Trinnene kan variere avhengig av versjon eller produsent. Hvis du ikke klarer å finne Android-versjonen, kan du ta kontakt med produsenten av enheten for å få hjelp.
  • Hvis du har Android-versjon 4.4.4 eller eldre, må du oppdatere til en nyere versjon av Android for å se på denne enheten med abonnementet du har for øyeblikket. Du kan endre abonnementet når som helst fra Abonnmentsinformasjon-delen på Konto-siden.

• Hvis Android-versjonen er 7 eller nyere, fortsetter du feilsøkingen nedenfor.