Slik registrerer du deg for Netflix

Bli én av millioner av abonnenter over hele verden som ser på ubegrensede mengder prisbelønte serier, filmer, dokumentarer og mer.

Som medlem av Netflix faktureres du én gang i måneden på datoen du registrerte deg. Det finnes ingen kontrakter, ingen kanselleringsavgifter og ingen forpliktelser. Du kan endre abonnement eller avslutte når som helst online hvis du finner ut at Netflix ikke er noe for deg.

Det er lett å registrere seg for en Netflix-konto! Følg fremgangsmåten for plattformen din nedenfor.

Android

Hvis du vil registrere deg via en Android-enhet, kan du gå til netflix.com/signup i en mobilnettleser.

Hvis du har Netflix-appen fra Google Play-butikken, kan du registrere deg i appen. Du må bruke en mobil nettleser eller nettleseren på en datamaskin til å fullføre registreringen.

1. Opprett en konto ved å skrive inn e-postadressen din og opprette et passord.

• Hvis du bruker Netflix-appen for Android, mottar du en e-post fra Netflix med en lenke du kan bruke til å fullføre registreringen på Netflix.com i en mobil nettleser eller nettleseren på en datamaskin.

2. Velg abonnementet som passer best for deg. Du kan nedgradere eller oppgradere når som helst.

3. Legg inn en betalingsmåte.

4. Det var det. Nå kan du bare strømme videre!

Datamaskin

1. Gå til netflix.com/signup.

2. Velg abonnementet som passer best for deg. Du kan nedgradere eller oppgradere når som helst.

3. Opprett en konto ved å skrive inn e-postadressen din og opprette et passord.

4. Legg inn en betalingsmåte.

5. Det var det. Nå kan du bare strømme videre!

iPhone, iPad eller iPod Touch

1. Gå til netflix.com/signup i en mobil nettleser.

Merk:
    Registrering støttes ikke i Netflix iOS-appen.
  2. Velg abonnementet som passer best for deg. Du kan nedgradere eller oppgradere når som helst.

3. Opprett en konto ved å skrive inn e-postadressen din og opprette et passord.

4. Legg inn en betalingsmåte.

5. Last ned og logg inn på Netflix-appen på en enhet som kjører iOS 16 eller nyere.

6. Det var det. Nå kan du bare strømme videre!

Smart TV og strømmespillere

1. Åpne Netflix-appen.

Merk:
    Hvis du trenger hjelp til å finne appen, kan du søke i brukerstøtten vår etter "Bruke Netflix på", etterfulgt av merkevarenavnet på enheten din (f.eks. Samsung, Roku, Xbox). Enkelte enheter har også en Netflix-knapp på fjernkontrollen.
  2. Du kommer i gang på de fleste smart-TV-er og strømmespillere ved å oppgi e-postadressen eller telefonnummeret ditt.

• Når du har oppgitt dette, mottar du en e-post eller tekstmelding med en aktiveringslenke slik at du kan fortsette registreringsprosessen.

3. Velg abonnementet som passer best for deg. Du kan nedgradere eller oppgradere når som helst.

4. Opprett en konto ved å skrive inn e-postadressen din og opprette et passord.

5. Legg inn en betalingsmåte.

6. Det var det. Nå kan du bare strømme videre!

Mottaker

1. Åpne Netflix-appen.

Merk:
    Hvis du trenger hjelp med å finne appen, kan du søke i brukerstøtten vår etter "Bruke Netflix på", etterfulgt av merkevarenavnet på enheten din (f.eks. Samsung, Roku, Xbox). Enkelte enheter har også en Netflix-knapp på fjernkontrollen.
  2. Velg abonnementet som passer best for deg. Du kan nedgradere eller oppgradere når som helst.

3. Opprett en konto ved å skrive inn e-postadressen din og opprette et passord.

4. Legg inn en betalingsmåte.

5. Det var det. Nå kan du bare strømme videre!

Finn ut mer om Netflix.