Netflix sier: "Det gjeldende abonnementet er ikke kompatibelt med den eldre versjonen av appen"

Hvis du får følgende feilmelding på Android-mobil eller -nettbrett:

Det gjeldende abonnementet er ikke kompatibelt med den eldre versjonen av appen.

Det betyr at Android-enheten din ikke støttes av det gjeldende strømmeabonnementet ditt.

Noen telefoner, nettbrett og eldre versjoner av Android støttes ikke på mobilabonnementet. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Oppdater Android-versjonen din

Mobilabonnementet er kompatibelt med de fleste Android-enhetene med Android 7 eller nyere. Gå til Googles nettsted for brukerstøtte for å få hjelp til å sjekke hvilken Android-versjon du har, eller for å oppdatere til den nyeste Android-versjonen som er tilgjengelig for enheten din.

Hva gjør jeg nå?

Hvis telefonen eller nettbrettet med Android ikke kan oppdateres til Android 7 eller nyere, eller har Android 7 eller nyere og viser denne feilmeldingen, er enheten ikke kompatibel med mobilabonnementet.

For å fortsette å strømme Netflix må du enten:

• Bruke en annen, kompatibel mobil enhet.

Merk:
    Kompatible enheter omfatter de fleste telefoner og nettbrett med Android-versjon 7 eller nyere og iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 16 eller nyere.
  • Endre abonnementet.