Det er ikke mulig å slå på synstolkning

Hvis du ikke får slått på synstolkning, skyldes det vanligvis at en innstilling på enheten må endres.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Slå på synstolkning

1. Velg Innstillinger (Settings) på startskjermen.

2. Velg Generelt (General).

3. Velg Tilgjengelighet (Accessibility).

4. Velg Videobeskrivelser (Video Descriptions).

5. Velg Videobeskrivelser (Video Descriptions) igjen for å slå dem på.

6. Gå tilbake til Netflix-appen og spill av en film eller en serie.

7. Hold Velg(Select)-knappen på Apple TV-fjernkontrollen inne mens en film eller serie spilles av.

8. Sørg for at det valgte lydalternativet inneholder synstolkning.

9. Trykk på Meny (Menu) på Apple TV-fjernkontrollen.

10. Spill av filmen eller serien i minst 5 minutter for å lagre innstillingen.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Slå på synstolkning

1. Velg Innstillinger (Settings) på startskjermen.

2. Velg Generelt (General) > Tilgjengelighet (Accessibility) > Synstolkning (Audio Descriptions).

3. Endre innstillingen til .

4. Gå tilbake til Netflix-appen og spill av en film eller en serie.

5. Sveip ned på Apple TV-fjernkontrollen mens en film eller serie spilles av.

6. Velg Lyd Lyd-ikonnederst til høyre.

7. Velg Synstolkning og deretter Ferdig.

8. Spill av filmen eller serien i minst 5 minutter for å lagre denne innstillingen på Netflix-profilen din.

iPhone, iPad eller iPod touch

Slå på synstolkning

1. Velg Innstillinger (Settings) på startskjermen.

2. Velg Tilgjengelighet (Accessibility).

3. Velg Synstolkning.

4. Flytt bryteren til .

5. Gå tilbake til Netflix-appen og spill av en film eller en serie.

6. Trykk et sted på skjermen til iOS-enheten mens en film eller serie spilles av.

7. Velg Lyd og undertekster-knappen nederst til høyre.

8. Sørg for at det valgte lydalternativet inneholder Synstolkning.

9. Trykk på Ferdig (Done).

10. Spill av filmen eller serien i minst 5 minutter for å lagre innstillingen.