Slik laster du ned via mobildata i stedet for Wi-Fi

En "Venter på Wi-Fi"-melding vises når enheten er satt til å bruke Wi-Fi for nedlastinger, men en Wi-Fi-tilkobling ikke er tilgjengelig.

Slik laster du ned via mobildata i stedet for Wi-Fi:

1. I "Venter på Wi-Fi"-meldingen velger du Innstillinger for nedlastinger eller Last ned nå.

• Hvis spørsmålet Alltid tillate nedlastinger over mobildata? dukker opp på en Android-enhet, velger du Tillat.

2. Bruk bryteren ved siden av Kun Wi-Fi for å slå av innstillingen.

• Nedlastingen begynner ikke umiddelbart. Trykk på Nedlastinger-ikonet og deretter på Last ned for å begynne.

For å laste ned når Wi-Fi er tilgjengelig igjen i stedet for å bruke mobildata, velger du Avbryt eller OK.

Innstillingen Kun Wi-Fi kan endres når som helst:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger .

5. Under Nedlastinger, sett bryteren ved siden av Kun Wi-Fi til på eller av.

Merk:
 Du kan ikke endre denne innstillingen hvis du har nedlastinger som venter. Hvis den foretrukne datainnstillingen din er grået ut, avslutter du alle nedlastinger som venter, eller venter til de er lastet ned før du prøver på nytt.